Lunch: lightly toasted rye bread with lashings of butter, olive oil-drizzled tomatoes and avocado with some lazily chopped parsley. And salt and pepper.
Dear Sonja, I gave this little lunch a go the other day. Wonderful, I loved it! Fresh and filling. However, I changed the rye bread for sprouted mixed grain bread, due to my recent development as a fermented-sprouted-renegade. Also, as you can imagine, I took your "lashings of butter" to mean "mountains of butter". Cheers for the new lunch idea!
El brillo de la mantequilla fundida; sentir el jugo de una nectarina fresca cayendo por tu barbilla; sentir la intensidad del sabor del hígado frito en toda la boca; sacar las mejillas amarillas de sus conchas negras con tus dedos mojados en salsa de ajo y perejil; pinchar la yema de un huevo frito y salado, viéndola correr por todo el plato; desmenuzar queso fresco de cabra con su sabor ligeramente ácido encima de tomates flagrantes, madurados bajo un fuerte sol.
En este blog se encuentra mi manifiesto sobre la comida; mis pensamientos, ideas, y conclusiones.
Leyendo este blog, te conviertes en un testigo de mi búsqueda de comida que sea simplemente alimentación, y mucho más al mismo tiempo. Busco comida que no haga daño al medio ambiente; que no esté cubierta por una película de pesticidas; que haya venido de cerca de donde la como; y que me alimente con todas las vitaminas y los nutrientes necesarios; y ¡que sepa bien! Es una búsqueda que viene de una pasión por ambos el mundo natural y mi salud, y la relación entre ellos.
¡Espero que te guste!
Is that a hint for me to make you one? Because the excuse of not having enought time doesn't wash it...this one took all of three minutes to make!
ResponderEliminarOf course, all pictures on this blog are taken by yours truly.
Thanks for your comment x
Dear Sonja,
ResponderEliminarI gave this little lunch a go the other day. Wonderful, I loved it! Fresh and filling. However, I changed the rye bread for sprouted mixed grain bread, due to my recent development as a fermented-sprouted-renegade. Also, as you can imagine, I took your "lashings of butter" to mean "mountains of butter".
Cheers for the new lunch idea!